Toggle Nav

Resepti-Suomiwokki

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Suomiwokki
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

2 hengelle

Valmistusaineet

  • 1/2 pkt Urtekram luomutäysjyväwokkinuudeleita
  • 1/4 myskikurpitsaa
  • 1/2 pieni kesäkurpitsa
  • 2 lehteä lehtikaalia
  • n. 3 cm pala inkivääriä raastettuna
  • 1/2 tuore chili
  • 0,5 dl Urtekram luomu paahdettu seesamiöljyä
  • ripaus Urtekramin luomuhimalajansuolaa sekä -pippuria

Pestokastike

  • 1 prk kaurapohjaista “crème fraichea”
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 rkl Urtekram luomu vaahterasiirappi
  • 1 rkl Urtekram basilikapestoa
  • Urtekramin luomuhimalajansuolaasekä -pippuria

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko myskikurpitsa pienehköiksi kuutioiksi, kesäkurpitsa pitkiksi siivuiksi ja lehtikaali paloiksi.
  2. Kypsennä pannulla tilkassa öljyä ja vettä, kunnes myskikurpitsa pehmenee. Lisää muut vihannekset, mausta ja anna hautua hetken.
  3. Lisää nuudelit, pyöräytä sekaisin.Viimeistele seesamiöljyllä.
  4. Valmista pestokastike: sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin, maistele tasapainon löytämiseksi. Anna maustua hetken ennen tarjoilua.