Toggle Nav

Resepti-Syyspizza

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Syyspizza
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tee aivan uudenlainen pizza: saat aikaan syksyisiä makuja kokeilemalla myskikurpitsaa, sieniä ja Apetina-salaattijuustokastiketta.

Valmistusaineet

  • vehnäjauhoja
  • 225 g kokojyväjauhoja
  • 15 g hiivaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2,5 dl vettä
  • 0,5 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 400 g (2 x 200 g) Apetina® Classic pala
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 6 rkl maitoa
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 120 g myskikurpitsaa
  • 120 g sieniä
  • 150 g salamimakkaraa
  • 10 g rosmariinia
  • 10 g basilikaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Yhdistä hiiva ja vesi suuressa kulhossa ja sekoita hyvin. 
  2. Lisää oliiviöljy ja kuivat aineet. Sekoita yleiskoneella alhaisella nopeudella 4 minuuttia. 
  3. Nosta nopeus keskisuureksi tai suureksi ja sekoita vielä 7 minuuttia. Anna kohota kaksinkertaiseksi (1–1,5 tuntia). 
  4. Tasoita taikina, ja kauli se neljäksi ohueksi pizzaksi. 
  5. Sekoita valkoinen juusto, maito, raastettu valkosipuli ja oliiviöljy. Levitä juustokastiketta pizzapohjille. 
  6. Asettele päälle myskikurpitsa, siitakesienet ja salami. 
  7. Paista pizzaa esilämmitetyssä uunissa 275–300 °C:ssa 4–5 minuuttia.
  8. Mausta ennen tarjoilua yrteillä ja mustapippurilla.

VINKKI: Salaattijuusto sopii hyvin pizzakastikkeeksi täyteläisen ja juustoisen makunsa ansiosta. Voit korvata sillä perinteisen tomaattikastikkeen.

Resepti: Apetina