Toggle Nav

Resepti-Täyteläinen kana-pestopasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Täyteläinen kana-pestopasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN MINUUTTIPIHVI MIEDOSTI SUOLATTU 760G
12,90 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
7,39 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
Tarjoushinta 0,59 € Normaali hinta 0,79 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
Tarjoushinta 5,49 € Normaali hinta 6,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Kana-pestopasta on nopea ja helppotekoinen ateria, jonka nostaa mielellään tarjolle myös vieraita varten. Itse valmistettu pestokastike on upean aromikas ja maistuu ihanalta murean broilerin seurana.

2 annosta

Valmistusaineet

  • 2 pihviä paketista Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
  • 2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
  • 1- 1 ½ l vettä
  • n. 100 g pastaa
  • ripaus suolaa

Pestokastike:

  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ruukku basilikaa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  2. Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola. Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta.
  3. Valmista samalla pestokastike.
  4. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen. Kuori valkosipuli. Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
  5. Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
  6. Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.
  7. Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa heti.

Resepti: Kariniemen