Toggle Nav

Resepti-Täytetty tortillapaistos eli quesadilla

Varastossa
GTIN
Resepti-Täytetty tortillapaistos eli quesadilla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
OLD EL PASO VEHNÄTORTILLA MEDIUM 8/326G
1,49 €
OLD EL PASO TORTILLA 216G GLUTEENITON
2,99 €
VALIO MUSTALEIMA EMMENTAL JUUSTO 245G LAKTOOSITON
6,99 €
VALIO PUNALEIMA EMMENTAL 350G LAKTOOSITON
5,69 €
VALIO EDAM 700G LAKTOOSITON
8,19 €
VALIO RAEJUUSTO 400G
3,09 €
VALIO LUOMU RAEJUUSTO 180G LAKTOOSITON
1,65 €
ABBA TONNIKALAA VEDESSÄ MSC 200/150G
3,49 €
ABBA YELLOWFIN TONNIKALAA VEDESSÄ MSC 150/105G
3,69 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
0,82 €
LUOMU PAPRIKA PUNAINEN 150G
1,65 €
SPICE UP! MAKEA THAI CHILIKASTIKE 500ML
2,79 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €

Meksikosta kotoisin oleva quesadilla on tässä ohjeessa saanut täytteekseen raejuustoa ja tonnikalaa.

2 annosta

Valmistusaineet

  • 2 vehnätortillaa
  • 50 g Valio juustoa
  • ½ prk (à 200 g) Valio raejuustoa
  • 1 tlk (185 / 140 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • ½ punaista paprikaa
  • 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • Valio Oivariini® juoksevaa

Valmistusohje

  1. Höylää toiselle tortillalle juustoa. Sekoita keskenään valutetut raejuusto ja tonnikala, pieniksi kuutioiksi leikattu paprika ja chilikastike. Levitä täyte tortillalle. Höylää juustoa päälle.
  2. Nosta päälle toinen tortilla. Laita pannulle Oivariini rasvaa ja kuumenna pannu. Nosta tortilla pannulle ja paista kauniin ruskeaksi. Käännä quesadilla varovasti esim. kattilankannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
  3. Nosta quesadilla lautaselle ja leikkaa 4-6 palaan.
  4. Tarjoa pikkuruokana tai välipalaksi.

Resepti: Valio