Resepti-Täytetyt letut
Varastossa
GTIN
Resepti-Täytetyt letut
Täytä nämä helposti valmistuvat letut Aito Kauravispillä ja mieleiselläsi Aito Kauravälipalalla makusi mukaan.
Noin 8 kpl
Valmistusaineet
- 2,5 dl kaurahiutaleita
- 5 dl Aito Kaurajuomaa (tai 3 dl kaurajuomaa ja 2 dl vettä)
- 1 rkl pellavansiemeniä
Täytteeksi:
- 1 purkki valitsemaasi Aito Kauravälipalaa + 1 rkl chia-siemeniä
- Aito Kauravispiä
- banaanisiivuja
- maapähkinävoita
Valmistusohje
- Annostele kaurahiutaleet, kaurajuoma ja pellavansiemenet tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi.
- Jätä turpoamaan noin viideksi minuutiksi ja sekoita uudelleen tehosekoittimella. Lämmitä pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä lämpimäksi.
- Ota noin 0,5 dl taikinaa ja kaada se pannulle. Levitä taikina nopeasti esimerkiksi ison lusikan avulla ohueksi räiskäleeksi.
- Paista noin 1,5 minuuttia ja käännä. Paista toinenkin puoli. Valmista loppu taikina samoin.
- Täytä letut Aito Kauravispillä, banaanisiivuilla ja maapähkinävoilla sekä mieleiselläsi Aito Kauravälipalalla, jonka sekaan olet sekoittanut chia-siemeniä.