Toggle Nav

Resepti-Texmex-kanakeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Texmex-kanakeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE HUNAJAMARINOITU 450G
5,39 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
0,85 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,19 €
URTEKRAM LUOMU PASEERATTU TOMAATTI 680G
3,09 €
POMI PASEERATTU TOMAATTIKASTIKE 200G
1,39 €
GOGREEN 380/230G LUOMU KIDNEYPAVUT
1,45 €
BONDUELLE GOURMET MAISSIA 300/285G
1,89 €
GOGREEN LUOMU MAISSI 230/380G
1,85 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
OLD EL PASO TACO SPICE MIX 25G
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,79 €
VALIO SMETANA 120G LAKTOOSITON
2,19 €
ARLA LEMPI SMETANA 200G LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO EILA KEVYT CREME FRAICHE 18% 200G LAKTOOSITON
2,49 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
1,65 €

Tulinen texmex-keitto on mainio pakkaspäivän herkkuruoka. Voit tarjota broilerikeiton kanssa mausteisia nachoja tai dipata siihen pehmeitä tortilloja.

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 punainen paprika
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 6 dl vettä
  • mustapippuria myllystä
  • 380/230 g Kidneypapuja, valutettuna
  • 250 g säilyke- tai pakastemaissia, valutettuna

Lisäksi:

  • tuoretta korianteria, (smetanaa tai ranskankermaa)

VALMISTUSOHJE

  1. Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  2. Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
  3. Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
  4. lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikasuikaleet. Kääntele hetki.
  5. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
  6. Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
  7. Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

Resepti: Kariniemen