Toggle Nav

Resepti - Thai hodari

Varastossa
GTIN
Resepti - Thai hodari
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK KABANOSSI HABANERO 360G
3,25 €
FAZER STREET FOOD BRIOSSI HOT DOG-SÄMPYLÄ 4KPL/200G
2,19 €
PORKKANA PUSSI 1KG SUOMI
1,49 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
HEINZ KETSUPPI 1KG
3,49 €
RAJAMÄEN VALKOVIINIETIKKA 0,4L
3,49 €

En tiedä syödäänkö Thaimaassa hodareita, mutta jos syödään niin tällaisia niiden täytyy olla. Rapsakoita pikkelivihanneksia ja thaimaustettua lihaisaa Maakarit® Serkon Suudelmaa sisältävä reilu hodari vievät syöjänsä suoraan kuumimpaan Bangkokiin.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Kabanossi® Habanero
  • 4 kpl hodarisämpylöitä

Srirachaketsuppi:

  • 2 rkl ketsuppia
  • 2 rkl srirachaa

Seljankukka pikkelöidyt vihannekset:

  • 1 dl seljankukkamehutiivistettä
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 porkkanaa
  • ½ kukkaakaali
  • ½ violetti kukkakaali

Valmistusohje

  1. Kuori porkkanat ja leikkaa kuorimaveitsellä pituussuunnassa pitkiä ohuita viipaleita. Leikkaa kukkakaaleista nuput irti ja viipaloi terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kiehauta seljakukkamehu, etikka ja suola. Kaada kuuma pikkeliliemi viipaloitujen vihannesten päälle ja jäähdytä liemessään.
  3. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään. Anna maustua puolisen tuntia.
  4. Grillaa makkarat kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Lämmitä hodarisämpylät ja täytä makkaralla, pikkelöidyillä vihanneksilla sekä srirachaketsupilla.

Resepti: HK