Toggle Nav

Resepti-Thaimaalainen kanapata

Varastossa
GTIN
Resepti-Thaimaalainen kanapata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE MAUSTAMATON 250G
3,89 €
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEEPIHVI MIEDOSTI SUOLATTU 1KG
14,89 €
LUOMU SIPULI 500G PUSSI SUOMI
2,59 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G
1,69 €
PURJOSIPULI 1KPL 0,2-0,5KG
Tarjoushinta 1,35 € Normaali hinta 1,50 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
URTEKRAM LUOMU KOOKOSMAITO 400ML
Tarjoushinta 2,19 € Normaali hinta 4,19 €
SPICE UP! KOOKOSMAITO 400ML
2,69 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €
URTEKRAM LUOMU BASMATIRIISI 500G
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 4,29 €
RISELLA BASMATIRIISI 1KG
4,99 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 500 g broilerinlihaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl sipulia, hienonnettuna
  • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  • 1 tl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
  • 2 dl kevät- tai purjosipulia
  • 1 dl vesikastanjoita, viipaloituna (säilyke)
  • 1 dl punaista paprikaa, hienonnettuna
  • 2-4 rkl sweet chili -kastiketta
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1.5 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  • suolaa ja mustapippuria
  • limemehua

TARJOILUUN

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

  1. Kuutioi broileri sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Siirrä sivuun.
  2. Ruskista pannulla sipuli, valkosipuli, inkivääri, kevätsipuli/purjosipuli, vesikastanjat ja paprika.
  3. Nosta ruskistetut broilerit takaisin pannulle. Lisää fondi, kookosmaito ja chilikastike.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, limemehulla ja fondilla. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!

Resepti: Touch of Taste