Resepti - Rönnin tomaatti-avokadoleivät
Varastossa
GTIN
Resepti - Rönnin tomaatti-avokadoleivät
Maistuvat tomaatti-avokadoleivät soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ruoan kylkeen tai vaikkapa aamupalaksi.
Valmistusaineet
- Ruispaloja
- 1 dl ruokaöljyä
- 5 valkosipulinkynttä
- 3 pienehköä tomaattia
- 2 kypsää avokadoa
- ½ sitruunan mehu
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohjeet
- Levitä ruispalat uunipellille leivinpaperin päälle.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja laita ne pieneen kulhoon. Kaada päälle desi ruokaöljyä ja lisää ripaus suolaa. Sekoita ja sivele leipien päälle.
- Paista uunissa grillivastuksella 200°C kunnes leivät ovat paahtuneet.
Täyte:
- Hienonna tomaatit.
- Kuori ja hienonna avokadot.
- Hienonna 1valkosipulinkynsi.
- Sekoita ainekset, lisää loraus ruokaöljyä ja puolikkaan sitruunan mehu.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lusikoi täyte paahtuneiden valkosipuliruisleipien päälle.'
Resepti: Rönnin tila