Toggle Nav

Resepti - Rönnin tomaatti-avokadoleivät

Varastossa
GTIN
Resepti - Rönnin tomaatti-avokadoleivät
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VAASAN RUISPALAT TÄYSJYVÄRUISPALALEIPÄ 12KPL 660G
2,39 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
4,50 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
3,99 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,59 €

Maistuvat tomaatti-avokadoleivät soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ruoan kylkeen tai vaikkapa aamupalaksi.

Valmistusaineet

  • Ruispaloja
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 3 pienehköä tomaattia
  • 2 kypsää avokadoa
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Levitä ruispalat uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja laita ne pieneen kulhoon. Kaada päälle desi ruokaöljyä ja lisää ripaus suolaa. Sekoita ja sivele leipien päälle.
  3. Paista uunissa grillivastuksella 200°C kunnes leivät ovat paahtuneet.

Täyte:

  1. Hienonna tomaatit.
  2. Kuori ja hienonna avokadot.
  3. Hienonna 1valkosipulinkynsi.
  4. Sekoita ainekset, lisää loraus ruokaöljyä ja puolikkaan sitruunan mehu.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Lusikoi täyte paahtuneiden valkosipuliruisleipien päälle.'

Resepti: Rönnin tila