Toggle Nav

Resepti-Tomaatti-katkarapukeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Tomaatti-katkarapukeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
MUTTI TOMAATTIMURSKA 400G
1,19 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KUORITTU KATKARAPU KYPSÄ JUMBO 200G
6,39 €
GOGREEN 380/230G LUOMU KIDNEYPAVUT
1,45 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,69 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
PAKASTE APETIT KOTIMAINEN SIPULIKUUTIO 200G
1,29 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
0,85 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €

4 annosta

Lämmin ja mausteinen katkarapu-tomaattikeitto on ehdoton talvipäivän lounasruoka. Lisää tulisuutta keittoon saa ripauksella chiliä.

VALMISTUSAINEET

  • 1 iso (150 g) sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 4 - 5 dl vettä
  • 1 - 2 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tlk kidneypapuja
  • 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna Oivariini pannulla ja kuullota siinä sipulit miedolla lämmöllä.
  2. Lisää balsamiviinietikka ja anna kuohahtaa. Lisää kuullotettujen sipulien joukkoon tomaattimurska, vesi ja mausteet. Jätä kypsymään liemeen miedolle lämmölle.
  3. Huuhtele ja valuta katkaravut. Lisää keittoon ruokakerma ja pavut. Anna hautua muutama minuutti.
  4. Laita juuri ennen tarjoilua keittoon katkaravut ja ruohosipuli. Lämmitä hetki, jotta katkaravut eivät sitkistyisi.

Vinkki: Jos haluat keittoon lisää tulisuutta, lisää tuoretta tai kuivattua chiliä. Halutessasi voit laittaa katkarapujen tilalle paistettua jauhelihaa tai broileria, kinkkua, tai chorizo-makkaraa.

Resepti: Valio