Toggle Nav

Resepti-ViaEscan Tomaatti-mozzarellapasta

Varastossa
GTIN
Resepti-ViaEscan Tomaatti-mozzarellapasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
4,45 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
Tarjoushinta 5,49 € Normaali hinta 6,19 €

Resepti on osa ViaEsca-ravintovalmennuksen ateriasuunnitelmaa. ViaEscan avulla oivallat tasapainoisen ruokailun merkityksen hyvinvoinnillesi ja parannat ruokailutottumuksesi pysyvästi - oikean ruoan herkullisuudesta tinkimättä!

4 annosta

Valmistusaineet

  • 400 g kirsikkatomaatteja
  • 320 g mozzarellaa
  • 3 valkosipulinkynnttä
  • 6 tl raastettua sitruunan kuorta
  • 4 tl oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa ja chiliä
  • 1tl suolaa
  • 2tl mustapippuria
  • 300g täysjyväpastaa

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen (mielellään kiertoilmaasennolle).
  2. Halkaise kirsikkatomaatit kahtia ja laita pastavesi kiehumaan.
  3. Pilko kuorittu valkosipulinkynsi ja pätkä tuoreesta chilistä pieniksi. Pese sitruuna hyvin ja raasta sitruunan kuorta.
  4. Laita kulhoon sekä lisää mausteet (mustapippuria, suolaa ja
  5. oliiviöljyä). Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit sekä useita mtuoreen basilikan lehtiä.
  6. Kaada seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa n 15 minuuttia.
  7. Mausta vesi suolalla ja keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti: ViaEsca