Toggle Nav

Resepti-Tomaattinen kana-basilikapasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Tomaattinen kana-basilikapasta-1
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €

Tämä pasta syntyy muutamasta raaka-aineesta todella nopeasti ja maistuu herkulliselta. Kananpojan suikaleet on helppo tuote monipuoliseen broilerikokkaukseen. 

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 kpl Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 300 g nauhapastaa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1 dl tuoreita basilikanlehtiä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle delisuikaleet mausteliemineen ja kypsennä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
  2. Kypsennä nauhapasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. Valuta pasta lävikössä ja kaada delisuikaleseoksen joukkoon.
  3. Raasta pastan päälle parmesaania. Sekoita joukkoon basilikanlehtiä. Rouhaise päälle vielä mustapippuria myllystä.

Resepti: Kariniemen