Toggle Nav

Resepti-Tonnikala-chiliviettelyskakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Tonnikala-chiliviettelyskakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HYVÄ APAJA KATKARAPUSALAATTI 200G
5,29 €
HYVÄ APAJA TONNIKALA-CHILIVIETTELYS 200G
5,19 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KUORITTU KATKARAPU KYPSÄ JUMBO 200G
5,99 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KUORITTU KATKARAPU KYPSÄ JUMBO 400G
11,90 €
VALIO VIOLA TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,29 €
ARLA INGMAN LUOMU KUOHUKERMA 2DL
1,29 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
2,39 €
SITRUUNA 1KPL 0,15-0,3KG
0,85 €
AHLBERG LUOMU HERNEENVERSO PUSSI 80G SUOMI
4,49 €
AHLBERG LUOMU SYÖTÄVIÄ KUKKIA PUSSI 20G SUOMI
6,29 €
NÄMPNÄS SITRUUNAMELISSA 20G
2,19 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,19 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,19 €
NÄMPNÄS BASILIKA RASIA 20G
2,19 €
NÄMPNÄS TIMJAMI RASIA 20G
2,19 €
OULULAINEN REILU VEHNÄVIIPALE 500G
1,75 €
VAASAN ISOPAAHTO GRAHAMPAAHTO 500G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO VEHNÄ 500G
2,49 €
FAZER PAAHTO VIISI VILJAA 505G
1,69 €
OULULAINEN REILU VEHNÄLESEVIIPALE 500G
1,75 €
VAASAN ISOPAAHTO MONIVILJA 525G
2,49 €

Voileipäkakku on suomalaisen juhlapöydän ikisuosikki. Tämä mehevä ja herkullinen raputäytteinen voileipäkakku on juhlien hurmaaja. Voileipäkakku kannattaa valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä koristelua vaille valmiiksi, näin maut tasoittuvat ja voileipäkakku on tarjoilupäivänä kostean mehevä.

10 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 500 g paahtoleipää
  • 200 g (1 rasia) Hyvä Apaja tonnikala-chiliviettelystä
  • 200 g (1 rasia) Hyvä Apaja katkarapusalaattia
  • Sitruunalla maustettua vettä

Kuorrutus:

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • tilkka kuohukermaa

Koristeluun:

  • katkarapuja
  • tuoreita yrttejä
  • syötäviä kukkia

VALMISTUSOHJE

  1. Vuoraa pyöreä kakkuvuoka (halkaisijaltaan noin 24 cm) kelmulla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja vuoraa kakkuvuoan pohja ja reunukset leivällä. Kostuta pohja halutessasi sitruunavedellä.
  2. Levitä pohjakerroksen päälle tonnikala-chiliviettelys, ja lado päälle paahtoleipäkerros. Älä kostuta tätä kerrosta. Levitä katkarapusalaatti toiseksi täytteeksi ja lado paahtoleipäkerros täytteen päälle. Voit halutessasi kostuttaa myös päällimmäisen kerroksen sitruunavedellä.Kelmuta vuoka hyvin ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten yön yli.
  3. Notkista tuorejuusto kuohukermalla ja levitä tai pursota kuorrute haluamallasi tavalla kakun päälle. Koristele kakku katkaravuilla, yrteillä ja syötävillä kukilla.

Resepti: Hyvä apaja