Toggle Nav

Resepti-Uunilohi lehtikaalisalaatilla

Varastossa
GTIN
Resepti-Uunilohi lehtikaalisalaatilla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TOUCH OF TASTE LUOMU KASVISFONDI 180ML
4,59 €
KALAONNI KIRJOLOHIFILEE C-LEIKATTU VAC 0,5-0,9KG
26,91 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 0,9-1,1KG NORJA
36,25 €
LEHTIKAALI PUSSI 100G SUOMI
3,39 €
VALKOSIPULINKYNSI PUSSI 100G
0,89 €
VALKOSIPULI 120G
1,19 €
FONTANA FETA ORIGINAL 150G
3,19 €
FILOS LUOMU FETAJUUSTO 150G
3,09 €
ARLA AB MAUSTAMATON JOGURTTI LAKTOOSITON 1KG
2,09 €
VALIO OMENATÄYSMEHU 1L PP
2,19 €
BIONA LUOMU OMENAMEHU 1L
3,99 €
SAM KESÄKUKKA JUOKSEVA HUNAJA 500G PULLO
5,49 €
DANSUKKER FARIINISOKERI 500G
1,75 €
GOGREEN AURINGONKUKANSIEMEN 350G
2,09 €
ADUKI AURINGONKUKANSIEMEN LUOMU 500G
2,99 €
ADUKI KURPITSANSIEMEN LUOMU 400G
5,90 €
HEINZ KETSUPPI 1KG
3,49 €
URTEKRAM LUOMU KURPITSANSIEMEN 250G
3,90 €
URTEKRAM LUOMU TOMAATTIKETSUPPI 500ML MUOVIPULLO
5,29 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,49 €
MRS CHENG'S JAPANESE SOIJAKASTIKE 150ML
2,65 €

Herkullinen klassikko kalaruoka kera raikkaan salaatin. Maistuu varmasti koko perheelle. Uunilohi lehtikaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. 

Annokset: 6

VALMISTUSAINEET

  • 1.6 kg ruodotonta lohifileetä
  • 1 dl auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, hienonnettuna

Glaseeraus:

  • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  • 0.5 dl omenamehua
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  • 1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
  • 0.5 dl omenasiiderietikkaa
  • 1 dl fariinisokeria

Lehtikaalisalaatti:

  • 250 g lehtikaalia (ilman paksuja lehtiruoteja), revittynä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä

Fetakastike:

  • 1.5 dl maustamatonta jogurttia
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 0.5 rkl sitruunamehua
  • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia

VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita kaikki glaseerauskastikkeen aineksen keskenään. Maista ja tarkista, että maku on vahva, mutta tasapainoinen.
  2. Sivele lohifilee glaseerauskastikkeella ja paista uunivuoassa 200 asteessa noin 15-20 min.
  3. Sekoita kaikki kaalisalaatin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita voimakkaasti, niin että lehtikaali hieman pehmenee.
  4. Sekoita kaikki fetakastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile lohi vastapaistettuna, kaalisalaatin ja herkullisen fetakastikkeen kanssa!

Resepti: Touch of Taste