Resepti-Uunilohi lehtikaalisalaatilla
Varastossa
GTIN
Resepti-Uunilohi lehtikaalisalaatilla
Herkullinen klassikko kalaruoka kera raikkaan salaatin. Maistuu varmasti koko perheelle. Uunilohi lehtikaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Annokset: 6
VALMISTUSAINEET
- 1.6 kg ruodotonta lohifileetä
- 1 dl auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, hienonnettuna
Glaseeraus:
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 0.5 dl omenamehua
- 1 dl ketsuppia
- 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
- 1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
- 0.5 dl omenasiiderietikkaa
- 1 dl fariinisokeria
Lehtikaalisalaatti:
- 250 g lehtikaalia (ilman paksuja lehtiruoteja), revittynä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 dl granaattiomenan siemeniä
Fetakastike:
- 1.5 dl maustamatonta jogurttia
- 200 g fetajuustoa
- 1 rkl hunajaa
- 0.5 rkl sitruunamehua
- 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
VALMISTUSOHJE
- Sekoita kaikki glaseerauskastikkeen aineksen keskenään. Maista ja tarkista, että maku on vahva, mutta tasapainoinen.
- Sivele lohifilee glaseerauskastikkeella ja paista uunivuoassa 200 asteessa noin 15-20 min.
- Sekoita kaikki kaalisalaatin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita voimakkaasti, niin että lehtikaali hieman pehmenee.
- Sekoita kaikki fetakastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile lohi vastapaistettuna, kaalisalaatin ja herkullisen fetakastikkeen kanssa!