Toggle Nav

Resepti-Välimerenpasta grillatulla lohella

Varastossa
GTIN
Resepti-Välimerenpasta grillatulla lohella
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KALAONNI KIRJOLOHIFILEE C-LEIKATTU VAC 0,5-0,9KG
24,48 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
3,89 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,79 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
1,99 €
DE CECCO TAGLIATELLE 500G
4,99 €
MYLLYN PARAS SPAGETTI 1KG
2,19 €
BARILLA SPAGHETTI 1KG
2,79 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 5,99 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 2,59 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
Tarjoushinta 0,69 € Normaali hinta 1,25 €

4 Annosta

VALMISTUSAINEET

Marinadi

  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1,5 rkl sitruunamehua
  • 0,5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  • 1 rkl Bong Touch of Taste -kasvisfondia tai -luomu kasvisfondia
  • 0,5 rkl hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 4 palaa á 150-175 g Lohta

4 Annosta pastaa

  • 4 annosta spagettia tai tagliatellea keitettynä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sipulia, hienonnettuna
  • 3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  • 2 kourallista babypinaattia
  • 16 kpl minitomaatteja
  • 1,5 dl parmesaaniraastetta
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna


VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita marinadin ainekset yhteen ja anna lohen marinoitua 1 tunnin ajan jääkaapissa.
  2. Grillaa lohi grillipannulla, uunissa tai grillissä sopivan kypsäksi.
  3. Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä n. 5 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon pasta ja vihannekset, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste.
  6. Asettele pasta lautasille, laita annosten päälle lohta ja hiukan parmesaaniraastetta.

Resepti: Touch of Taste