Resepti-Valkosipulipatonki pekonilla
Varastossa
GTIN
Resepti-Valkosipulipatonki pekonilla
Tuunaa patonki pekonilla ja valkosipulilla, kääräise folioon ja kuumenna uunissa. Maistuu ihan sellaisenaan tai aterian lisukkeena.
3-4 annosta
Valmistusaineet
- 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu
- 1 kpl patonkia (tuore)
- 50 g laktoositonta voita (pehmeänä)
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 pieni nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
Valmistusohje
- Suikaloi pekoni hienoksi ja tiristä hyvin pannulla. Anna hetki jäähtyä.
- Sekoita pekonin joukkoon voi, valkosipulimurska ja persilja.
- Leikkaa patonki normaaliin tapaan paloiksi, mutta älä leikkaa ihan irti asti.
- Raota viiltoja varovasti ja lusikoi viiltoihin pekonivoita.
- Kääräise folioon ja paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Avaa varovasti ja nauti!