Toggle Nav

Resepti-Valkosipulipatonki pekonilla

Varastossa
GTIN
Resepti-Valkosipulipatonki pekonilla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK AMERIKAN PEKONI LASTU 150G
2,79 €
HK AMERIKANPEKONI 170G GLUTEENITON
2,89 €
UUDENMAAN HERKKU KAURAPATONKI 300G PAKATTU
3,79 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,59 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €

Tuunaa patonki pekonilla ja valkosipulilla, kääräise folioon ja kuumenna uunissa. Maistuu ihan sellaisenaan tai aterian lisukkeena.

3-4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu
  • 1 kpl patonkia (tuore)
  • 50 g laktoositonta voita (pehmeänä)
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Suikaloi pekoni hienoksi ja tiristä hyvin pannulla. Anna hetki jäähtyä.
  2. Sekoita pekonin joukkoon voi, valkosipulimurska ja persilja.
  3. Leikkaa patonki normaaliin tapaan paloiksi, mutta älä leikkaa ihan irti asti.
  4. Raota viiltoja varovasti ja lusikoi viiltoihin pekonivoita.
  5. Kääräise folioon ja paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  6. Avaa varovasti ja nauti!

Resepti: HK