Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat
Varastossa
GTIN
Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat
Sulata kerman joukkoon valkosuklaata ja jäähdytä se kylmäksi. Näin saat valkosuklaakermaa, jonka voit vaahdottaa erilaisiin jälkiruokiin ja muihin herkkuihin.
8 annosta
Valmistusaineet
- 2 dl Valio kuohukermaa
- 140 g valkosuklaata
- 1 prk (250 g) Valio maitorahkaa
- ½ tl vaniljasokeria
- 3 dl puolukoita
LUMIPUOLUKAT
- 1 dl puolukoita
- ½ dl tomusokeria
Valmistusohje
- Lämmitä kerma kattilassa. Siirrä pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita hyvin kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi
- Yhdistä maitorahka ja vaniljasokeri. Vatkaa valkosuklaa-kermaseos vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon.
- Kokoa maljoihin kerroksittain vaahto-rahkaseosta ja puolukoita. Peitä maljat ja nosta jääkaappiin.
- Valmista lumipuolukoita pyörittelemällä puolukat tomusokerissa ja pakasta. Ripottele puolukoita annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.