Toggle Nav

Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat

Varastossa
GTIN
Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,99 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO LUOMU MAITORAHKA 200G LAKTOOSITON
1,29 €
VALIO PEHMEÄ MAITORAHKA 250G
0,89 €
FAZER VALKOINEN LEIVONTASUKLAA 100G
1,89 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
DANSUKKER TOMUSOKERI 500G
1,39 €

Sulata kerman joukkoon valkosuklaata ja jäähdytä se kylmäksi. Näin saat valkosuklaakermaa, jonka voit vaahdottaa erilaisiin jälkiruokiin ja muihin herkkuihin.

8 annosta

Valmistusaineet

  • 2 dl Valio kuohukermaa
  • 140 g valkosuklaata
  • 1 prk (250 g) Valio maitorahkaa
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 3 dl puolukoita

LUMIPUOLUKAT

  • 1 dl puolukoita
  • ½ dl tomusokeria

Valmistusohje

  1. Lämmitä kerma kattilassa. Siirrä pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita hyvin kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi
  2. Yhdistä maitorahka ja vaniljasokeri. Vatkaa valkosuklaa-kermaseos vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon.
  3. Kokoa maljoihin kerroksittain vaahto-rahkaseosta ja puolukoita. Peitä maljat ja nosta jääkaappiin.
  4. Valmista lumipuolukoita pyörittelemällä puolukat tomusokerissa ja pakasta. Ripottele puolukoita annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Resepti: Valio