Toggle Nav

Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Valkosuklaa-puolukkamaljat
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Sulata kerman joukkoon valkosuklaata ja jäähdytä se kylmäksi. Näin saat valkosuklaakermaa, jonka voit vaahdottaa erilaisiin jälkiruokiin ja muihin herkkuihin.

8 annosta

Valmistusaineet

  • 2 dl Valio kuohukermaa
  • 140 g valkosuklaata
  • 1 prk (250 g) Valio maitorahkaa
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 3 dl puolukoita

LUMIPUOLUKAT

  • 1 dl puolukoita
  • ½ dl tomusokeria

Valmistusohje

  1. Lämmitä kerma kattilassa. Siirrä pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita hyvin kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi
  2. Yhdistä maitorahka ja vaniljasokeri. Vatkaa valkosuklaa-kermaseos vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon.
  3. Kokoa maljoihin kerroksittain vaahto-rahkaseosta ja puolukoita. Peitä maljat ja nosta jääkaappiin.
  4. Valmista lumipuolukoita pyörittelemällä puolukat tomusokerissa ja pakasta. Ripottele puolukoita annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Resepti: Valio