Toggle Nav

Resepti-Vegaaninen gulassi delikauralla™

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Vegaaninen gulassi delikauralla™
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tämä vegaaninen gulassi on maukas ja helppo, ja suunnattu erityisesti perheen nirsoille syöjille. Ruokaisuutta keittoon tuovat pasta ja herkullinen Savu-BBQ marinoitu Delikaura™. Resepti on budjettiystävällinen ja valmistettu edullisista ainesosista, jotka kaapistasi jo todennäköisesti löytyvät!

Valmistusaineet

  • 1-2 pussia Savu-BBQ Delikaura™
  • 2 sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 1 rkl öljyä sipulin paistamiseen
  • ½ rkl kuivattu rosmariini
  • ½ rkl kuivattu timjami
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 tlk tomaattimurska (500g x 2)
  • 5 dl kasvislientä (5 dl kiehuvaa vettä, johon sekoitettu 1 kasvisliemikuutio tai kasvisliemijauhetta)
  • mustapippuria maun mukaan
  • suolaa maun mukaan
  • pastaa neljälle
  • kaurafraichea
  • persiljaa

Valmistusohje

  1. Pilko sipulit, porkkanat ja paprikat. Lämmitä suuressa padassa/kasarissa öljyä ja paista sipulit pehmeäksi.
  2. Ota kasari hetkeksi pois lämmöltä ja sekoita joukkoon paprikajauhe ja tomaattipyree. (jos jätät kasarin lämpimälle levylle, voi paprikajauhe palaa).
  3. Laita kasari takaisin levylle ja kaada joukkoon porkkanat ja paprikat, tomaattimurska sekä kasvisliemi. Mausta yrteillä ja pippurilla. Laita kansi päälle, ja anna keiton hautua 20-30 minuuttia tai, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Mitä kauemmin annat keiton hautua, sen maukkaamman liemen saat. Lisää suolaa tarvittaessa.
  4. Keitä pasta. Kun keitto on hautunut, kaada keitetty pasta joukkoon ja sekoita.
  5. Annostele keitto kulhoihin ja ripottele runsaasti Delikauraa keiton päälle. Lusikoi kaurafraiche päälle ja koristele persiljalla. Nauti!

Resepti: Gold&Green