Toggle Nav

Resepti - Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kurkkusalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti - Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kurkkusalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
KURKKU 0,25-0,4KG SUOMI
1,84 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
3,49 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 5,99 €
MEIRA BASILIKA 7G PUSSI
Tarjoushinta 0,49 € Normaali hinta 0,75 €

Marinoi itse kanapihvit! Voit säädellä marinadin tulisuutta valitsemalla kaupassa mietoa tai tulista chiliä. Kirpeä kurkkusalaatti on täydellinen lisäke grillatulle broilerille.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
  • 5 rkl limemehua
  • ½ dl rypsiölyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 chili (hienoksi silputtuna)
  • 1 salottisipuli (hienoksi silputtuna)
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijaa
  • 1rkl juoksevaa hunajaa
  • thaibasilikaa viimeistelyyn

Salaatti:

  • 4 rkl riisiviinietikkaa
  • 3 rkl vettä
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 kurkku
  • 2 pientä shalottisipulia
  • 2 rkl maapähkinöitä (paahdettu)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Aseta Minuuttipihvit laakeaan astiaan ja kaada marinadi niiden päälle. Anna kanan maustua vähintään 30 min.
  2. Valmista sillä aikaa salaatti. Sekoita etikka, vesi, hunaja ja suola keskenään kulhossa. Pese kurkku. Halkaise se pituussuunnassa. Jos kurkku on kovin vetinen, koverra lusikalla sisustan siemenet pois. Leikkaa halkaistu kurkku sen jälkeen noin 1 cm levyisiksi paloiksi ja lisää palat kastikkeen joukkoon. Leikkaa shalottisipuli ja chili ohuiksi siivuiksi ja lisää ne salaatin joukkoon. Sekoita ja anna maustua vähintään 30 minuuttia. Rouhi pähkinät karkeasti ja ripottele salaatin päälle ennen tarjoilua.
  3. Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä pari minuuttia molemmin puolin. Ripottele pihvien päälle thaibasilikaa ja nauti kurkkusalaatin kanssa.

Resepti: Kariniemen