Toggle Nav

Resepti-Vihreä linssikeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Vihreä linssikeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
VARSISELLERI 350G
1,99 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO PEHMEÄ RAEJUUSTO 200G
1,49 €
PAKASTE APETIT KOTIMAISTA PINAATTIA 150G HIENONNETTUINA PALOINA
1,29 €
ADUKI VIHREÄ LINSSI VEDESSÄ LUOMU 540G
3,69 €
GOGREEN 380/230G VIHREÄT LINSSIT
1,45 €
HERBAMARE LUOMU KASVISLIEMIKUUTIO 8X11G
3,69 €
MUTTI TOMAATTIMURSKA 400G
1,19 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
RIOLFI LUOMU TOMAATTIMURSKA 280G
4,00 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €

Linssikeitto valmistuu nopeasti ja on ruokaisa sellaisenaan. Voit myös lämmittää linssikeiton uudestaan, sillä se paranee tekeytyessään.

VALMISTUSAINEET

  • 1 sipuli
  • 1 kpl vihreää chiliä
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 2 dl vihreitä linssejä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 pussi (200 g) pakastepinaattia
  • 1 tl sokeria
  • 1 prk (200 g) Valio pehmeää raejuustoa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot, huuhdotut linssit ja tomaattimurska. Mausta sokerilla.
  3. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä, n. 25 min. Lisää pinaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
  4. Lusikoi raejuustoa annosten pinnalle.

Vinkki: Linssikeiton maut syventyvät keitettäessä, joten linssikeittoa voi hyvin lämmittää useampana päivänä.

Resepti: Valio