Toggle Nav

Resepti-Grillattua viljaporsaan sisäfileetä

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillattua viljaporsaan sisäfileetä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK VILJAPORSAAN SISÄFILE YKSITTÄISPAKATTU NOIN 500-600G
10,37 €
PERUNA BLUE KONGO 0,9-1,1KG
3,18 €
MAISSI ESIKYPSENNETTY 2KPL 400G
2,89 €
HEINZ KETSUPPI 1KG
4,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Grilli antaa savuisen maun lämpimään peruna-maissilisukkeeseen. Grillattu possun sisäfilee pysyy mehukkaana, kun sen grillaa 70-asteiseksi ja antaa rauhassa vetäytyä. Tällöin mehukkuus ei kärsi leikatessakaan.

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Viljaporsaan Sisäfilee
  • 15 kpl pieniä perunoita, esim. siikli
  • 2 kpl esikeitettyjä maisseja
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 pnt korianteria silputtuna
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Nopea chiliketsuppi:

  • 2 dl hyvää ketsuppia
  • ½ dl chipotlekastiketta
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl savuaromia

Valmistusohje

  1. Sekoita chiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.
  2. Esikeitä perunat lähes kypsiksi. Grillaa esikeitetyt perunat ja maissit kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Laita perunat kulhoon ja litistä niitä hieman lusikalla. ”Vuole” grillatusta maissista siemenet perunoiden joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan kuori, mehu, korianteri, oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.
  3. Grillaa sisäfileetä noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Sisälämpömittarin käyttö on suositeltavaa. Hyvä sisälämpö possun sisäfileelle on 65-70 astetta, jolloin liha on mureaa ja mehukasta.

Resepti: HK