Toggle Nav

Resepti-Vuohenjuusto-hummussalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Vuohenjuusto-hummussalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
BABA GREEN HUMMUS KIKHERNELEVITE-DIPPI 225G GLUTEENITON VEGAANI
3,29 €
SOIGNON VUOHENJUUSTO 180G
3,69 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,79 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,49 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
2,39 €
SITRUUNA 1KPL 0,15-0,3KG
0,85 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,65 €
LUOMU BABYPINAATTI 100G
2,19 €
LUOMU RUCOLA 100G
2,19 €
FOGLIA AROMAATTINEN VILLIRUCOLA 100G
1,65 €
SNÄXI PUNAINEN HELMITOMAATTIPIKARI 200G SUOMI
4,79 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,39 €
KIRSIKKATOMAATTI DUNNE 230G SUOMI
3,49 €
NÄMPNÄS ROSMARIINI RASIA 20G
4,89 €
ROYAL AURINKOKUIVATTU TOMAATTI ÖLJYSSÄ 330/200G
3,89 €
FONTANA LUOMU AURINKOKUIVATTU TOMAATTI 285G/150G
4,59 €
FONTANA AURINKOKUIVATTU TOMAATTI MARINOITU 285/150G
4,39 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
7,39 €
SALONEN LEVAIN RANSKALAINEN MAALAISLEIPÄ VIIPALOITU 400G
2,79 €
SALONEN LEVAIN RANSKALAINEN MAALAISLEIPÄ 400G
2,79 €
PRIMULA ARTESAANI MAALAISLEIPÄ 450G
3,09 €

Ruokaisa, mutta kevyt salaatti saa seurakseen ihanan lämpimän pannulla käytetyn vuohenjuustokiekon. Baba Green Hummus kruunaa salaatin. Kokeile myös Baba Punajuuri Hummusta. Tämä salaatti sopii kevyeksi lounaaksi, mainioksi iltapalaksi tai illanistujaisiin.

2 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 25 g babypinaattia
  • 25 g rucolaa
  • 100 g värikkäitä pikkutomaatteja
  • 50 g aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
  • n. 100 g granaattiomenan siemeniä
  • 2-3 rkl pinjansiemeniä
  • 1 sitruunan mehu
  • tuoretta rosmariinia
  • nokare voita
  • 200 g (2 kiekkoa) vuohenjuustoa
  • 1 prk Baba Green Hummusta

Lisäksi:

  • maalaisleipää tai patonkia

VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita babypinaatti ja rucola tarjoilukulhossa. Lisää joukkoon värikkäät pikkutomaatit ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit sekä granaattiomenan siemenet.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen, kunnes saavat hieman väriä. Ripottele ne salaatin joukkoon.
  3. Purista sekaan sitruunanmehua. Ripottele joukkoon tuoretta rosmariinia.
  4. Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua. Laita jääkaappikylmä vuohenjuusto pannulle ja paista, kunnes reunalle alkaa muodostua karamellimainen väri. Käännä juusto pannulla ja paista myös toinen puoli.
  5. Nosta juusto salaatin päälle ja lusikoi seuraksi Green Hummusta kekoina. Nauti heti maalaisleivän tai patongin kanssa.

Resepti: Baba Foods