Resepti-Vuohenjuusto-hummussalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Vuohenjuusto-hummussalaatti
Ruokaisa, mutta kevyt salaatti saa seurakseen ihanan lämpimän pannulla käytetyn vuohenjuustokiekon. Baba Green Hummus kruunaa salaatin. Kokeile myös Baba Punajuuri Hummusta. Tämä salaatti sopii kevyeksi lounaaksi, mainioksi iltapalaksi tai illanistujaisiin.
2 annosta
VALMISTUSAINEET
- 25 g babypinaattia
- 25 g rucolaa
- 100 g värikkäitä pikkutomaatteja
- 50 g aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
- n. 100 g granaattiomenan siemeniä
- 2-3 rkl pinjansiemeniä
- 1 sitruunan mehu
- tuoretta rosmariinia
- nokare voita
- 200 g (2 kiekkoa) vuohenjuustoa
- 1 prk Baba Green Hummusta
Lisäksi:
- maalaisleipää tai patonkia
VALMISTUSOHJE
- Sekoita babypinaatti ja rucola tarjoilukulhossa. Lisää joukkoon värikkäät pikkutomaatit ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit sekä granaattiomenan siemenet.
- Kuumenna paistinpannu ja paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen, kunnes saavat hieman väriä. Ripottele ne salaatin joukkoon.
- Purista sekaan sitruunanmehua. Ripottele joukkoon tuoretta rosmariinia.
- Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua. Laita jääkaappikylmä vuohenjuusto pannulle ja paista, kunnes reunalle alkaa muodostua karamellimainen väri. Käännä juusto pannulla ja paista myös toinen puoli.
- Nosta juusto salaatin päälle ja lusikoi seuraksi Green Hummusta kekoina. Nauti heti maalaisleivän tai patongin kanssa.