Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

RISENTA 250G SOIJAJAUHO

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

RISENTA 250G SOIJAJAUHO

Keväällä tehdään energisoivia proteiinismoothieita soijajauhosta! Risenta Soijajauho on monelle tervetullut uutuustuote, sillä se sisältää peräti 40 prosenttia proteiinia ja on lisäksi kuitupitoinen. Soijajauho sisältää myös runsaasti rautaa ja foolihappoa. Soijajauho valmistetaan kuivatuista soijapavuista, jotka murskataan ja jauhetaan. Soija on hyvä lisä erityisesti naisten ruokavaliossa, koska se sisältää kasviestrogeeneihin kuuluvia isoflavoneja.

Risenta Soijajauhoa voi käyttää kaikkeen suolaiseen ja makeaan leivontaan. Se sopii erityisesti paljon treenaaville korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi. Vaikka soijapapu onkin luontaisesti gluteeniton, Risenta Soijajauholla ei ole virallista gluteenitonta merkintää, koska sen gluteenittomuutta ei voida taata kyseisen tuotteen tuotanto- ja kuljetusketjun kaikissa vaiheissa.

Vinkki! Saat helposti lisättyä terveellistä, kasviperäistä proteiinia ruokavalioosi lisäämällä Risenta Soijajauhoa smoothien tai jugurtin sekaan tai ripottelemalla aamupuuron päälle.

Ravintorvo / 100g
Energiaa 1780 kJ / 420 kcal
Ravintokuitua 12g
Proteiinia 39g
Hiilihydraattia 16g
Rasvaa 20g

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: RISENTA 250G SOIJAJAUHO