Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Ruokaostokset työpaikalle

maiju

 - Ihanaa päästä töistä suoraan ajoissa kotiin, iloitsee palveluun tyytyväinen Maiju Fernelius


Kauppahalli24 – verkkoruokakaupasta voi tilata ruokaostokset kotiovelle tai vaikka työpaikalle, kuten Itellassa tehdään. Kylmäauto kurvaa Itellan pääkonttorin eteen Postintaipaleelle torstaisin puoli neljältä.Töistä lähtiessä on helppo napata viikon ruokaostokset mukaansa. 


- Hienoa, että Itella lähti mukaan työpaikkatoimituksen pilotointiin. Arjen haasteena on meillä kaikilla aikataulujen sovittaminen, ruokaostosten saaminen työpaikan parkkipaikalle kotiin lähtiessä helpottaa varmasti.

Tulemme tekemään vastaavia noutopisteitä muidenkin yritysten kanssa vielä kevään aikana, lupaa Kauppahalli24:n toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Risku.

 hanna

 

Mika Savolainen parkkeeraa kylmäauton perään ja nostaa perheen koko viikon ruokaostokset vaivatta autoonsa parissa erässä.

- Olemme tilanneet ruokaostokset Kauppahalli24:stä kotiin jo toista vuotta, nyt ensimmäistä kertaa näin työpaikalle. Perheessä ollaan oltu tyytyväisiä palveluun, erityismaininnan saa tuorepakatut Reinin lihat ja Erikssonin kalatukun tuoreet kalat.

savolainen

 

Liisa Hertz on innostunut palvelusta.

– Kokeilimme kotiin toimitusta jo viime viikolla. Hyödynsimme ensimmäisen kerran ilmaisen kuljetuksen etukoodin ja olimme todella tyytyväisiä palveluun, päätimme tilata heti uudestaan.

– Tilaaminen oli tosi helppoa, ensimmäisellä kerralla meni enemmän aikaa kun selailimme tuotteita ja loimme oman vakiopohjan valmiiksi. Toisella kerralla ei mennyt kymmentä minuuttikaan kun käytimme valmista tilauspohjaa.

liisa

 

Tuuli Niininen pääsi kokeilemaan verkkoruokakauppaa nyt ensimmäistä kertaa.

- Asumme toimitusalueen ulkopuolella Nurmijärvellä, joten tämä työpaikalle toimitus on hyvä ratkaisu, Tuuli kertoo nostaessaan ruokakasseja autoon, ystävällinen kuljettaja auttaa mielellään. Tilaaminen oli Tuulin mielestä helppoa ja valikoima hyvä, katsotaan tuleeko tästä joka viikkoinen tapa.

tuuli

 

Samuli Määttä kertoo tilanneensa aiemmin toimitukset kotiovelle.

– Kotiinkuljetus on hyvä palvelu, mutta toisaalta tässä säästää kuljetusmaksussa. Auton saa parkkeerattua ihan viereen ja ostokset on helppo vain nostaa auton takakonttiin. Tulemme varmasti tilaamaan jatkossakin.

samuli

 

Maiju Fernelius on tilannut ruokaostokset säännöllisesti netistä viime syksystä lähtien.

– Kauppahalli24:ssa ruuat saa tuoreempina, kun ne tulee suoraan tuottajalta esim. maidon säilyvyysaika on todella pitkä, voi huoletta tilata kerralla koko viikon ruokaostokset. Siinä säästää rahaakin, kun ostaminen on suunnitellumpaa ja heräteostokset jää tekemättä.

Kesällä Maiju kulkee töihin pyörällä ja aikoo tilata ruokaostokset kotiovelle. Työpaikalle toimittamisessa on etunsa, kun ei tarvitse odotella toimitusta kotona, vaan kauppakassien haun pystyy ajoittamaan töistä lähdön yhteyteen.

 

maiju