Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

SALAKIS LUOMU KREIKKALAINEN JOGURTTI 10% 500G

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

SALAKIS LUOMU KREIKKALAINEN JOGURTTI 10% 500G

Salakis Kreikkalainen jogurtti 10% – valmistettu alkuperäisreseptin mukaisesti
Kreikkalaisen jogurtin maku on raikas ja hieman happamampi kuin turkkilaisen jogurtin. Se sisältää myös hieman enemmän proteiinia, joten sen koostumus on kiinteämpi. Sen vuoksi se sopii hyvin tsatsikiin ja muihin seoksiin, joissa käytetään vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Proteiini nimittäin imee pois nesteen, joka niistä muodostuu.

Sopii täydellisesti aamiaiseksi ja välipalaksi, kylmiin ruokiin ja jälkiruokiin sekä kakuntäytteisiin ja makeisiin kreemeihin, joihin se tuo sekä raikastavaa happamuutta että kiinteämpää koostumusta.

Kreikkalainen jogurtti 10% on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille, erityisesti kun haluat hieman kiinteämmän koostumuksen. Kokeile esimerkiksi vaihtaa osa juustoraasteesta kreikkalaiseen jogurttiin, kun kuorrutat ruokaa. Näin saavutat yhtä hyvän, mutta kevyemmän lopputuloksen.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 557 kj/134 kcal
Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,6 g
Hiilihydraatteja 5,8 g
josta sokereita 5,8 g
Proteiinia 5,2 g
Suolaa 0,13 g

Vinkki: Voit keittää kreikkalaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: SALAKIS LUOMU KREIKKALAINEN JOGURTTI 10% 500G