Toggle Nav

SAM REILUN KAUPAN HUNAJA 250G JUOKSEVA

Varastossa
GTIN
6411410000575
4,89 €

Hunajainen SAM Reilun Kaupan Hunaja 250g / Hunajainen SAM Reilun Kaupan Hunaja 250g

Hunajainen SAM Oy on suomalainen toisen sukupolven perheyritys ja intohimonamme on aina ollut puhdas ja aito hunaja.Olemme olleet Reilun kaupan toiminnassa mukana sen alusta asti edistämässä Reilua kauppaa ja olemme kolmas Reilun kaupan lisenssinhaltija Suomessa. SAM Reilun Kaupan Hunaja on huolella valikoitu, tarkkaan tutkittu ja hellävaroen käsitelty puhdas luonnontuote Etelä- ja Väli-Amerikasta.Olemme ylpeitä joka ikisestä tuotteestamme ja pyrimme kaikessa siihen, että niin ovat myös asiakkaamme.

Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

SÄILYTYSOHJEET/ FÖRVARING INSTRUKTIONER

Säilytys huoneenlämmössä (+24C). Kasvialkuperänsä ansiosta säilyy lämpimässä luontaisesti pitkään juoksevana. Puhdas, aito hunaja kiteytyy ajan myötä luontaisesti, ja kylmässä säilytys nopeuttaa kiteytymisprosessia.Hunajainen SAM Oy on suomalainen toisen sukupolven perheyritys ja intohimonamme on aina ollut puhdas ja aito hunaja. Kaikki hunajamme ovat huolella valikoituja, tarkkaan tutkittuja, kuumentamattomia aitoja & puhtaita luonnontuotteita. / Förvaras i rumstemperatur (+24C).Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

KÄYTTÖOHJEET/ ANVÄNDARINSTRUKTIONER

SAM Reilun Kaupan Hunaja on puhdas luonnontuote suoraan luonnosta sellaisena kuin mehiläinen on sen valmistanut, ja siinä ovat kaikki vitamiinit, hivenaineet, entsyymit ja muut elimistölle tärkeät aineet tallella, ja se on valmis nautittavaksi sellaisenaan. Se antaa makua ja makeutta kaikkiin ruokiin ja juomiin.

Färdig att avnjutas som sådan.Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

ALKUPERÄMAA/ VALMISTUSMAA/ URSPRUNGSLAND/TILLVERKNINGSLAND

Argentiina 032

MAAHANTUOJA / IMPORTÖR

Kuluttajatuki /Konsumentstöd

Hunajainen SAM Oy

VALMISTAJA/ TILLVERKARE

Hunajainen SAM Oy