Toggle Nav

SAM KESÄKUKKA HUNAJA 250G JUOKSEVA

Varastossa
GTIN
6411410000445
4,79 €

Hunajainen SAM Kesäkukka Hunaja 250g / Hunajainen SAM Kesäkukka Hunaja 250g Honung

Hunajainen SAM Oy on suomalainen toisen sukupolven perheyritys ja intohimonamme on aina ollut puhdas ja aito hunaja. SAM Kesäkukka Hunajat ovat huolella valikoituja, tarkkaan tutkittuja ja hellävaroen käsiteltyjä puhtaita luonnontuotteita Euroopasta sekä Keski- ja Väli-Amerikasta.Me kartoitamme aina vain parhaimmat ja arvokkaimmat hunajat parhailta satoalueilta ja parhailta mehiläishoitajilta, kaikille reiluilla ehdoilla. Me haluamme toiminnallamme ohjata maailmaa parempaa suuntaan. Kaikki hunajamme ovat useampaan kertaan analysoituja ja tutkittuja. Varmistamme sen, että meidän hunajamme eivät sisällä epäpuhtauksia tai mitään hunajaan kuulumatonta. Meille hunaja on aina ollut maailman hienoin ja herkullisin luonnontuote ja olemme halunneet tuoda sen suomalaisille hunajanystäville juuri sellaisena kuin se luonnossa on: Puhdas ja aito 100 prosenttinen luonnontuote täynnä elämälle tärkeitä vitamiineja, entsyymejä ja hivenaineita.Olemme ylpeitä joka ikisestä tuotteestamme ja pyrimme kaikessa siihen, että niin ovat myös asiakkaamme.

Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

SÄILYTYSOHJEET/ FÖRVARING INSTRUKTIONER

Säilytys huoneenlämmössä (+24C). Kasvialkuperänsä ansiosta säilyy lämpimässä luontaisesti pitkään juoksevana. Kiteytyy ajan myötä luontaisesti, ja kylmässä säilytys nopeuttaa kiteytymisprosessia.Hunajainen SAM Oy on suomalainen toisen sukupolven perheyritys ja intohimonamme on aina ollut puhdas ja aito hunaja. SAM Kesäkukka Hunajat ovat huolella valikoituja, tarkkaan tutkittuja ja hellävaroen käsiteltyjä puhtaita luonnontuotteita. / Förvaras i rumstemperatur (+24C).Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

KÄYTTÖOHJEET/ ANVÄNDARINSTRUKTIONER

SAM Kesäkukka Hunaja on puhdas hunaja suoraan luonnosta sellaisena kuin mehiläinen on sen valmistanut, ja se on valmis nautittavaksi sellaisenaan. Se antaa makua ja makeutta kaikkiin ruokiin ja juomiin.Hunajainen SAM Oy on suomalainen toisen sukupolven perheyritys ja intohimonamme on aina ollut puhdas ja aito hunaja. SAM Kesäkukka Hunajat ovat huolella valikoituja, tarkkaan tutkittuja ja hellävaroen käsiteltyjä puhtaita luonnontuotteita.

Färdig att avnjutas som sådan.Hunajainen SAM Oy är ett finländskt andra generationens familjeföretag och vår passion har alltid varit en ren och äkta honung direkt från naturen.

ALKUPERÄMAA/ VALMISTUSMAA/ URSPRUNGSLAND/TILLVERKNINGSLAND

Argentiina 032

MAAHANTUOJA / IMPORTÖR

Kuluttajatuki /Konsumentstöd

Hunajainen SAM Oy

VALMISTAJA/ TILLVERKARE

Hunajainen SAM Oy