Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

SAUVON SIENIKUUTIO 315G/ 160G

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

SAUVON SIENIKUUTIO 315G/ 160G

Ainesosat: haaparouskuja, kangasrouskuja, herkkusieniä, osterivinokkaita, vettä, suolaa (0,9%), happamuudensäätöainetta (E 330).


Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

Kokonaispaino: 315 g
Sieniä: 160 g

Ravintosisältö 100 g
Energiaa

82 kJ (20 kcal)

Proteiinia

2,5 g

Hiilihydraattia

1,2 g

Rasvaa

0,5 g

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: SAUVON SIENIKUUTIO 315G/ 160G