Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

SC JOHNSON PLEDGE PARKETTIVAHA 500ML

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

SC JOHNSON PLEDGE PARKETTIVAHA 500ML

Nestemäinen, nopeasti kuivuva suojavaha sopii puu- ja parkettipinnoille. Vaha hoitaa, suojelee ja antaa kauniin kiillon lakatuille puu- ja parkettipinnoille, joita ei ennestään ole vahattu.

KÄYTTÖOHJE
Anna pestyn parketin kuivua hyvin ennen vahausta!
Käyttö:
Sekoita 2 korkillista parkettivahaa litraan lämmintä vettä (jos haluat enemmän kiiltoa, voit levittää ainetta suoraan puhtaalle ja kuivalle lattialle pienissä erissä). Pyyhi lattiaa syiden suuntaisesti lattiarätillä. Anna kuivua 20min. Lattiaa ei tarvitse lopuksi kiillottaa tai huuhdella erikseen.


Vahaamalla saat parketista helposti hyvännäköisen ja säihkyvän. Vahauksen jälkeen kiiltävä lopputulos taittaa valoa ja parketti näyttää paremmalta. Vaha suojaa lakkapintaa kolhuilta ja kulumilta sekä hylkii vettä. Vahattu lattia on myös helpompi puhdistaa. Säännöllinen vahaaminen saattaa siirtää parketin uudelleen hiomis-/lakkaustarvetta. Se on helppo ja edullinen tapa pitää arvolattia kunnossa ja uuden näköisenä

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: SC JOHNSON PLEDGE PARKETTIVAHA 500ML