Toggle Nav

SUNNUNTAI 500G MUNKINPAISTORASVA

Varastossa
GTIN
6438207011057
2,99 €
Rapeat ja herkulliset munkit paistuvat kätevästi Sunnuntai Munkinpaistorasvassa. Se on täysin kasvipohjainen, sataprosenttinen rasva kaikkeen uppopaistoon. Ainesosat Kasvirasvat, hapettumisenestoaineet (E304, E306), emulgointiaine (E472c) Ravintosisältö / 100 g Energiaa 3700 kJ / 900 kcal Rasva 100 g josta tyydyttynyttä 60 g kertatyydyttymättömät rasvat 32 g monityydyttymättömät rasvat 8 g Hiilihydraatit 0 g Proteiini 0 g Suola 0 g Paistoastia ja paistorasvan käsittely • Rasva laitetaan aina kuivaan pataan, sillä tilkkanenkin vettä aiheuttaa räiskymistä. • Sopiva määrä öljyä on 5-8 cm paistoastian pohjasta. • Pidä kansi lähellä siltä varalta, että rasva kuumenee liikaa ja syttyy palamaan. Tuli tukahdutetaan kannella, ei missään tapauksessa vedellä! Paistaminen • Rasvan kuumuutta voit kokeilla taikinapalalla. Jos se tulee minuutissa kauniin ruskeaksi, on lämpötila sopiva, noin 180 °C. Liian kuuma öljy savuaa ja liian kylmä öljy imeyttää rasvaa runsaasti munkkeihin. • Upota kypsennettävät munkit rasvaan ja paista ne kauniin ruskeiksi. Kääntele munkkeja kypsentämisen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. • Paistamisen jälkeen munkit nostetaan paistoastiasta reikäkauhan avulla talouspaperin päälle valumaan ja sokeroidaan lämpiminä.