Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Kuljetusaikataulut ja kuljetusten hinnat

Kuljetusten hinnat

Olemme muuttaneet kuljetusaikatauluja ja – hinnoitteluja koronaviruksen aiheuttaman äkillisen toimitusmäärien kasvun vuoksi. Näin pystymme paremmin palvelemaan mahdollisimman monia ja toimittamaan suuremman määrän toimituksia kotiovelle.

Saat toimitusta edeltävänä iltana tekstiviestin, joka tarkentaa toimitusajan maksimissaan 2 tuntiin.

Olemme apunasi chatissa joka päivä klo 9.00 - 02.00, minkä lisäksi voit laittaa meille myös sähköpostia tästä. Vastaamme sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kaikki asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Ostokset yli 120€: 3,99€  -  5,99€
Ostokset 70-120€: 6,99€  -  8,99€
Ostokset alle 70€: 9,99€  -  11,99€

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla sekä mobiilimaksuilla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, American Express sekä Jousto-lasku.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4).
Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.
Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppahalli24-tili

Kauppahalli24-tilillä on henkilökohtaisen asiakastilisi saldo. Toimituksen jälkeen tilille palautuu automaattisesti kilohintaisten tuotteitten arvioidun ja todellisen painon mukaisen hinnan erotus, josta saat kuitin sähköpostiisi. Tilille hyvitetään myös mahdolliset tuotepuutteet ja laatuvirheet.

Täsmäytys ei koskaan vähennä Kauppahalli24-tilin saldoa, vaan on aina asiakkaan hyväksi.

Tilin saldo on helppo käyttää seuraavan tilauksesi maksamisessa tai siirrättää rahat takaisin sille maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on maksettu. Kauppahalli24-tilisi löydät OMAT TIEDOT-kohdasta.