Toggle Nav

Kuljetusaikataulut ja kuljetusten hinnat

Olemme muuttaneet kuljetusaikatauluja, jotta saamme vähennettyä ajokilometrejä ja pystymme tarjoamaan edullisemmat sekä ilmastoystävällisemmät kuljetukset kaikille alueille. Voit tarkistaa sivujen postinumerohausta, toimitammeko alueellesi. 

Saat toimitusta edeltävänä iltana tekstiviestin, joka tarkentaa toimitusajan maksimissaan kahteen tuntiin.

Olemme apunasi chatissa joka päivä klo 9.00 - 24.00, minkä lisäksi voit laittaa meille myös sähköpostia tästä. Vastaamme sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kaikki asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla sekä mobiilimaksuilla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, American Express sekä Jousto-lasku, Alisa-lasku ja Alisa Yrityslasku.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (ent. Bambora PayForm) / Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4.
Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paybyway Oy / Visma Pay.
Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppahalli24-tili

Kauppahalli24-tilillä on henkilökohtaisen asiakastilisi saldo. Toimituksen jälkeen tilille palautuu automaattisesti kilohintaisten tuotteitten arvioidun ja todellisen painon mukaisen hinnan erotus, josta saat kuitin sähköpostiisi. Tilille hyvitetään myös mahdolliset tuotepuutteet ja laatuvirheet.

Täsmäytys ei koskaan vähennä Kauppahalli24-tilin saldoa, vaan on aina asiakkaan hyväksi.

Tilin saldo on helppo käyttää seuraavan tilauksesi maksamisessa tai siirrättää rahat takaisin sille maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on maksettu. Kauppahalli24-tilisi löydät OMAT TIEDOT-kohdasta.