Toggle Nav

Baba- Made in Helsinki

Baba Foods

Handmade in Helsinki

Baba Foods on Helsinkiläinen perheyritys, joka valmistaa käsityönä itäisen Välimeren kasvisruoka- ja muita artesaani herkkuja. Tuotteemme ovat laadukkaita, käsityönä tehtyjä, tuoreita ja terveellisiä kasvisruokia.

Maukkaat tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja laktoosittomia kasvisruokia jotka ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan. Ruoat sopivat mainiosti vaativallekin kuluttajalle.

Maukkaiden salaattien ja tahnojen resepteistä vastaa Chef Avi. Näiden ainutlaatuisten kasvisruokien reseptit ovat kulkeutuneet Chev Avin mukana Persiasta monien vaiheiden kautta tänne meille Helsinkiin. Chef Avi on Baban tuotteiden mannekiini ja reseptien Isä. Hän on perheyrityksen perustaneiden ja siellä työskentelevien tyttärensä ja poikiensa Isä eli Baba. Chef Avi on luonut täällä Suomessa yli 40 vuotta kestäneen kokkiuran. Tänä aikana hän on jalostanut ja kehittänyt reseptejään suomalaiseen makuun sopiviksi, unohtamatta silti suosionsa salaisuutta; sopivasti makunystyröitä hivelevää eksotiikkaa.