Toggle Nav

Gold and Green Foods- Kaura + Palkokasvit= Täydellinen proteiini

Gold & Green Foods

Kaura + Palkokasvit=Täydellinen proteiini

Gold & Green Foods on helsinkiläinen kestävän ruoan sanansaattaja. Yhtiö tarjoaa kasvipohjaista, terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa, kuten esimerkiksi viime vuoden kohutuimmaksi innovaatioksi ja ruokatrendiksi noussutta nyhtökauraa.

Terveellisen ja luonnonmukaisen ruoan tulee olla helposti valmistettavaa ja hyvänmakuista. Ruokaa, joka herkistää makuhermot ja saa veden kielelle. Siksi kehitimme kaurasta ja palkokasveista täydellisen proteiinin. Se on herkullinen, ympäristöystävällinen, kuitupitoinen ja rakenteeltaan miellyttävä. Sen käyttö onnistuu vaivatta tutuissa ruokalajeissa.

Nyhtökaura ei ole täydellinen proteiini ainoastaan ravintoarvoiltaan. Muun hyvän lisäksi se on myös puhdas ja vastuullinen. Ei mitään eläinperäistä, ei geenimuunneltuja raaka-aineita, ei lisä-, täyte- tai säilöntäaineita - puhumattakaan kaikesta muusta epäilyttävästä, mitä jotkut elintarviketuottajat tuotteissaan käyttävät.

Tarvitset sitten proteiineja pumpataksesi maksimaalisesti rautaa salilla tai elääksesi terveellisesti ja pitääksesi mielesi virkeänä – Nyhtökaura on täydellinen molempiin tarkoituksiin.

Siitä on helppo valmistaa vaivatta normaaleja arjen aterioita, samoja joita muutenkin söisit. Voit esimerkiksi lämmittää tuotteen nopeasti pannulla öljyssä, laittaa uuniin tai mikroon. Kypsentämistä ei vaadita, tuote on syötävää sellaisenaan.