Toggle Nav

Vastuullisen herkullinen Jalotofu

Jalotofu

Vastuullisen herkullinen Jalotofu

Jalotofu on jo vuodesta 1989 lähtien valmistanut herkullisia Tofu ‐tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, jalostavat soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

”Pyrimme valmistamaan parasta mahdollista laatua, ilman kompromisseja. Ruoassa tärkein laatukriteeri on ilman muuta maku – niin meilläkin, mutta meille laatu on paljon muutakin. Haluamme olla varmoja siitä, että koko tuotantoketju on kaikille osapuolille oikeudenmukainen, ympäristöystävällinen ja kokonaisvaltaisesti vastuullinen, Jalofoods:in toimitusjohtaja Stig Vesterlund toteaa.”

Parasta tofussa onkin sen lihantuotantoa huomattavasti pienempi hiilijalanjälki. Jalotofun soijapavut tulevat Capaneman pienviljelmiltä Brasiliasta, jossa niitä viljellään luonnonmukaisesti ja sademetsiä tuhoamatta. Reilun kaupan soijapapujen käyttäminen tarkoittaa, että viljelijät hyötyvät ansaitusti jokaisesta Suomessa tuotetusta Jalotofun tofupaketista.”

Neljä syytä valita Jalotofu

• Valmistetaan Suomessa.

• Ravintorikkaat soijapavut tuotetaan Reilun kaupan ja Luomun ehdoin Brasiliassa.

• Jalotofun hiilijalanjälki on yli 20 kertaa pienenempi kuin naudanlihalla.

• Kaikille maustamattomille tuotteille ja paistopalalle on myönnetty Sydänmerkki.

• Maailman ainoa Reilun kaupan Luomutofu.