Toggle Nav

Luomu Nokka- Nokka kohti parempaa

Luomu Nokka

Nokka kohti parempaa

L’Uomu Nokka on ensimmäinen Suomessa jatkuvassa tuotannossa kasvanut luomukananpoika.

Kananpojat ovat alkuperäistä rotua, joka elää luonnollisen pituista elämää. Ne pystyvät ja haluavat liikkua, kuopsuttaa siemeniä ja seurustella vapaana. Luomukananpojat saavat paljon auringon valoa, sillä sisätiloille on säädetty riittävä ikkunoiden määrä. Lisäksi Nokat pääsevät ulkoilemaan joka päivä paitsi pakkasella, jolloin on mahdollista käydä terassilla.

Luomubroilerit saavat ravintoa, josta 50 % tulee kasvattajan omalta luomutilalta ja loput 50 % on luomurehua, jolla taataan riittävä ravinteiden saanti. Lääkitä luomukananpoikaa saa vain kerran ilman, että se menettää luomukelpoisuutensa.

Luomubroileri eroaa tehotuotetusta maultaan ja rakenteeltaan. L’Uomu Nokka -broilerin kasvuvauhti on hitaampaa ja lajille luonnollisempaa. Tästä syystä liha on tiiviimpää rakenteeltaan ja maultaan aromikkaampaa.

Kaikki L’Uomu Nokat ovat maustamattomia, lisäaineettomia ja GMO-vapaita. Niihin ei ole lisätty suolaa eikä vettä. Nahka ja usein myös luut ovat jätetty paloihin, sillä ne antavat vielä lisämakua ruokaasi.

L’Uomu Nokasta saat monenlaista maukasta ruokaa parhaisiin hetkiisi. Ja parhaita hetkiähän ovat kaikki hetket, jolloin syödään hyvää ruokaa!

Maukkaat käsinleikatut L`uomu Nokat nyt Kauppahalli24:stä kotiovellesi toimitettuna!

TOIMITUKSET JOKA VIIKKO TORSTAINA, PERJANTAINA JA LAUANTAINA. TILAUKSET TULEE OLLA TEHTYNÄ VIIMEISTÄÄN SUNNUNTAINA.