Toggle Nav

Tuotteiden takana

Kalakauppa Eriksson

Kalakauppaa yli 135 vuotta

Kalatukku E. Erikssonin tarina alkaa jo vuodesta 1880, jolloin Turun saaristosta kotoisin oleva nuoripari Erik ja Erika Eriksson aloittivat kalan myynnin Helsingin kauppatorilla. Kalan myynti siirtyi vanhaan kauppahalliin heti sen valmistuttua. Erikssonin nykyiset tuotantotilat Roihupellossa tunnetaan talona, joka ei koskaan nuku. Kalat saapuvat kotimaasta ja maailmalta yötä myöten. Erikssonin kalatukun korkealaatuisista tuotteista monet valmistetaan edelleen käsityönä.

Reinin Liha

Tuoreen lihan palveleva erikoisliike

Reinin Liha Oy on toiminut perheyrityksenä Hakaniemen Hallissa vuodesta 1972. Liikkeen perusti 1950-luvulta asti Hallissa lihamestarina toiminut Reini Passinen vaimonsa Hilja Passisen kanssa.

Gold & Green Foods

Kaura + Palkokasvit=Täydellinen proteiini

Gold & Green Foods on helsinkiläinen kestävän ruoan sanansaattaja. Yhtiö tarjoaa kasvipohjaista, terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa, kuten esimerkiksi viime vuoden kohutuimmaksi innovaatioksi ja ruokatrendiksi noussutta nyhtökauraa.

Verso Food

Härkäpapu takaisin ruokapöytiin

Verso Food on pääkaupunkiseudulla sijaitseva, suomalaisten tahojen omistama yritys. Yrityksen omistajat ovat vakavaraisia toimialan ammattilaisia ja tuotekehitykseemme osallistuvat lisäksi ravintoalan ammattilaiset, asiakkaat, tuotteiden käyttäjät ja elintarvikealalla toimivat yhteistyökumppanit.

Nurmileipä

Jauhot suuhun vuodesta 1928

Nurmileipä on saanut nimensä sen perustajan Tyyne Nurmen mukaan. Leipomo perustettiin vuonna 1928 Helsingin Toukolaan, josta se Kumpulan kautta lopulta löysi tiensä Helsingin Tukkutorille vuonna 1988. Nurmileipää pyörittää nykyisin jo 4. sukupolven leipomoyrittäjäsisarukset: Heikki "Hanski" Ape, Janne Ape ja Anna Repo.

Muumi Baby

Valitse ihoystävällinen vaippa lapsellesi

Onnellisen arjen eväät ovat yksinkertaiset. Muumi Baby -vaipat on suomalaisen perheyrityksen, Delipap Oy:n valmistamia. Vaippamme valmistetaan vain puhtaista ja turvallisista materiaalesta Suomessa.

Jalotofu

Vastuullisen herkullinen Jalotofu

Jalotofu on jo vuodesta 1989 lähtien valmistanut herkullisia Tofu ‐tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, jalostavat soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Härmän Snackpoint

Härmän Snackpoint

Reilumman ruoan puolesta

Härmän SnackPoint syntyi 2006 Härmän lakeuksille valmistamaan ja myymään reiluja patonkeja ja rapsakoita salaattiannoksia. Reilumman ruoan puolesta on ollut Härmän SnackPointin kantava ajatus koko kymmenen vuoden historian ajan. Tuotteissa on käytetty reilusti laadukkaita raaka-aineita ja mahdollisimman korkeatasoista lihaa. .

Luomu Nokka

Nokka kohti parempaa

L’Uomu Nokka on ensimmäinen Suomessa jatkuvassa tuotannossa kasvanut luomukananpoika.

Kananpojat ovat alkuperäistä rotua, joka elää luonnollisen pituista elämää. Ne pystyvät ja haluavat liikkua, kuopsuttaa siemeniä ja seurustella vapaana. Luomukananpojat saavat paljon auringon valoa, sillä sisätiloille on säädetty riittävä ikkunoiden määrä. Lisäksi Nokat pääsevät ulkoilemaan joka päivä paitsi pakkasella, jolloin on mahdollista käydä terassilla.

Baba Foods

Handmade in Helsinki

Baba Foods on Helsinkiläinen perheyritys, joka valmistaa käsityönä itäisen Välimeren kasvisruoka- ja muita artesaani herkkuja. Tuotteemme ovat laadukkaita, käsityönä tehtyjä, tuoreita ja terveellisiä kasvisruokia.

Maukkaat tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja laktoosittomia kasvisruokia jotka ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan. Ruoat sopivat mainiosti vaativallekin kuluttajalle.

Nikulan Tila

Intohimona muna

Nikulan tila on kananmunantuotantoon erikoistunut perhetila Somerolla, keskellä viljavaa Varsinais-Suomea. Munantuotanto alkoi Nikulassa jo sotien jälkeen, ja nyt vetovuorossa on kolmas sukupolvi. Nikulan munatukussa pidetään huolta siitä, että tuotanto on laadukasta ja eläimet voivat hyvin.

Virikekananmunat tuotetaan omissa virikehäkkikanaloissa, joissa on muun muassa orret, munintapesät ja kuoputusalueet. Vapaan kanan munat – sekä ruskeat että valkoiset – tuotamme omissa lattiakanaloissamme. Munat pakataan omassa pakkaamossamme ja toimitetaan tuoreena Kauppahalli24:lle.

Uudenmaan Herkku

Leipurin käden aito kosketus

Vuonna 1951 perustettu perheyritys, Uudenmaan Herkku Oy, on Keravan vanhin edelleen toimiva elintarvikealan yritys. Toiminnassa on mukana nyt kolmas sukupolvi. Leipomo työllistää n. 15 henkeä, joista suurin osa on ollut talossa pitkään.

Toiminta alkoi Keravan rautatieaseman kupeessa puutalon kellarissa ja sen piharakennuksessa. Alkuvuosina vesi leivontaan piti hakea aseman kaivosta kärryillä tai kelkalla. Leipomo muutti nykyiselle tontille Kytömaalle 60-luvulla, aivan Kauppahalli24:n naapuriin.

Hanhialan tila

Herkulliset ja maistuvat savustetut kalkkunatuotteet

Kalkkunoiden kasvatukseen keskittynyt Hanhialan tila sijaitsee Paimion keskustan tuntumassa Preitilässä. Tila on ollut saman suvun omistuksessa useiden sukupolvien ajan.

Kalkkunoiden kasvatuksessa ja hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. Eläimille on tarjotaan siisti elinympäristö, riittävästi tilaa, laadukkaat rehut ja mahdollisuudet lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Komero

Laadukasta ruokaa ilman ylimääräistä säätämistä

Komero on Henri Alenin resepti ja tuoreet raaka-aineet kahdelle yhdessä pussissa.

Raaka-aineita on juuri oikea määrä, joten mitään ei jää yli. Komeron avulla onnistut varmasti. Valitsemalla Komero-pussin tuet suomalaisia pientuottajia.

Chef Wotkin´s

Laatua lautaselle

Lihatukku Veijo Votkin Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä Suur-Helsingin alueen merkittäväksi liha-alan tukkuliikkeeksi. Laatutietoiset ravintolat, kaupat, suurkeittiöt ja yksityiset kuluttajat ovat Chef Wotkin’sin asiakkaita. Makkarat, leikkeleet ja palvit valmistetaan Sörnäisten tuotantolaitoksessa. Kaikki Chef Wotkin’sin jalosteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Mausteita lisätään maun mukaan ja jauhoja ei käytetä lainkaan, sillä jauhot ovat raaka-aine leipään, ei makkaraan

Kuorttisen Luomukanala

Luomu. Hyvää luonnolle, hyvää sinulle.

Kuorttisen luomukanala sijaitsee Partalan kylässä Lappeenrannan kupeessa. Kleofas Malmi perusti Malmin siitoskanalan vuonna 1925. Nyt, kolme sukupolvea myöhemmin nimi on vaihtunut Kuorttisen luomukanalaksi. Olemme maatalousyhtymä, jonka osakkaina ovat Juha, Satu-Anne, Aki ja Lassi Kuorttinen. Tällä hetkellä ulkoista työvoimaa on neljä henkilöä. Luomutuotantomme alkoi vuonna 1998 ja nykyisin meillä munii parhaimmillaan 18.000 itse kasvattamaa kanaa..

Raudaskosken tila

Sydänmaan Higlander- Vapaana kasvanut

Raudaskosken tilan Sydänmaan Highlander -tuotemerkillä myydään luomulihaa Highland Cattle karjasta. Highland Cattle eli Ylämaankarja on uljas pitkäkarvainen, pitkäsarvinen ja pitkätukkainen nautaeläin. Se on alun perin kotoisin Skotlannin ylämailta, ja on siksi kehittynyt ketteräksi, lauhkeaksi ja säänkestäväksi karvaturriksi. Sydänmaan Highlander -laumat laiduntavat Kärsämäen Sydänmaalla Pohjois-Pohjanmaalla, Raudaskosken luomutilalla. Eläimet ovat vapaina laidunmaillaan läpi vuode

Anton & Anton- maistuvampaan arkiruokaan

Anton&Anton ruokakassista löydät raaka-aineet ja reseptit maistuvaan, terveelliseen arkiruokaan. Ihania makuja, helppoutta ja nautintoa koko perheelle! Tilaukset viimeistään tiistaisin - toimitukset seuraavana tiistaina.