Vuonna 1951 perustettu perheyritys, Uudenmaan Herkku Oy, on Keravan vanhin edelleen toimiva elintarvikealan yritys. Toiminnassa on mukana nyt kolmas sukupolvi. Leipomo työllistää n. 15 henkeä, joista suurin osa on ollut talossa pitkään.
Toiminta alkoi Keravan rautatieaseman kupeessa puutalon kellarissa ja sen piharakennuksessa. Alkuvuosina vesi leivontaan piti hakea aseman kaivosta kärryillä tai kelkalla. Leipomo muutti nykyiselle tontille Kytömaalle 60-luvulla.
Uudenmaan Herkulle on tärkeää käsin tekeminen ja parhaat kotimaiset raaka-aineet. Ruislimppu leivotaan juureen ja useat leivät paistuvat kiviarinauunissa saaden paksun ja rapean kuoren. Leivonnassa käytetään ainoastaan suomalaisia jauhoja ja viljatuotteita. Leivissä ei käytetä säilöntä- tai lisäaineita. Tuotevalikoima on laaja, josta löytyy kaikkea perinteisestä kauraleivästä herkullisiin leivonnaisiin.