Toggle Nav

Kasvua ja kannattavuutta uusilla omistusjärjestelyillä

Tiedote 12.5.2022

Muutaman yhteistyövuoden jälkeen yritysryppäässä on tapahtunut uusia omistajajärjestelyjä.

Logistiikkayhtiö Collico-LogXellencen, ruokaverkkokaupan pioneeri Seulo Palveluiden, ohjelmistoyritys Storeversen ja sähköisen B2B-myyntialustan Suppilogin pääomistajat Heino Group ja Suka yhdistävät omistuksensa yhtiöissä.

Yhdistämisen seurauksena yritysryppäästä tulee konserni, joka antaa kokonaisuuden kehittämiselle entistä vahvemmat lähtökohdat. Toimenpiteen tavoitteena on yritysten välisen yhteistyön tiivistäminen, kasvun vauhdittaminen ja kannattavuuden parantaminen.

Tulevan toiminnan merkittävä painopistealue on digitaalisen kauppapaikan kehittämisessä, jossa hyödynnetään yhdistettävien yritysten palveluita ja ohjelmistoja. Kauppapaikan idea on helpottaa asiakkaiden arkea entisestään tarjoamalla eri palveluita yhdellä alustalla.

”Meillä on hieno mahdollisuus luoda digitaalisten kauppapaikkojen ja logistiikan markkinoille täysin uniikki ja uudenlainen toimija. Uskon vahvasti, että yhtiöryhmän suunnitellulla palvelukokonaisuudella on merkittävä liiketoiminta- ja kasvupotentiaali. Tiiviimpi ohjausmalli mahdollistaa yritysten välisen synergian täysimääräisen hyödyntämisen ja koordinoidun kehittymisen”, toteaa Heino Group Oy:n toimitusjohtaja Petri Heino.

Konsernirakenteen valmistelu on alkanut huhtikuun alussa ja sen toteuttamista varten on perustettu hankeorganisaatio.

”Tiivistyvän yhteistyön avulla kehitymme entistä tehokkaammin ruokaverkkokaupan kasvavalla markkinalla, olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Isompi ja selkeämpi kokonaisuus tarjoaa myös kumppaneillemme parempia mahdollisuuksia jo alkaneella matkallamme todelliseksi verkon kauppahalliksi”, kertoo Seulo Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Toivonen.

Lisätietoja:

Petri Toivonen
Toimitusjohtaja Seulo Palvelut Oy
040 551 0442
petri.toivonen@kauppahalli24.fi

Seulo Palvelut Oy on suomalaisen ruokaverkkokaupan pioneeri ja kasvuyritys, jonka verkkokauppoja ovat kuluttajamyynnissä Kauppahalli24 ja Luomuntarina sekä yritysmyynnissä Kauppahalli24 Business ja Lahjalaatikossa. Kauppahalli24.fi on tunnetuin kauppamme, joka on toiminut kohta jo 10 vuotta ja tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman päivittäistavaroita kuluttajille edullisesti kotiin toimitettuna. Meillä ei ole kivijalkakauppaa, vaan tuoreet tuotteet tulevat keräilyymme vasta asiakkaan tilauksen perusteella. Teemme pientuottajien kanssa reilut sopimukset, emmekä polje hintoja.

www.kauppahalli24.fi

www.luomuntarina.fi

www.lahjalaatikossa.fi

business.kauppahalli24.fi