Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

VALIO TUUTI 2 VIEROITUSVALMISTE 2DL UHT MAITOPOHJA

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

VALIO TUUTI 2 VIEROITUSVALMISTE 2DL UHT MAITOPOHJA

Saatavuus: Tilattavissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

0,59 € /kpl
(2,95 €/L)
kpl

Tuotekuvaus
TÄRKEÄÄ: Äidinmaito on imeväisen ensisijaista ja parasta ravintoa. Ohjeita imetyksen valmistautumiseen, imetykseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin saat omasta neuvolastasi, lääkäriltäsi tai synnytyssairaalasta. Ennen äidinmaidonkorvikkeen tai vieroitusvalmisteen käytön aloittamista on hyvä olla yhteydessä omaan neuvolaan tai lääkäriin ja pyytää yksilöllistä ohjausta. Äidinmaidonkorviketta tai vieroitusvalmistetta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lääkäriltä saamien ohjeiden mukaisesti.

Ainesosat
hera tuoreesta maidosta, vesi, maito, laktoosi, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka, yksisolu), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kalaöljy, vitamiinit (A, D3, E, K, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo, C), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), tauriini, inositoli, nukleotidit.

Allergeenit
Sisältää Kalat ja kalatuotteet, Maito

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: VALIO TUUTI 2 VIEROITUSVALMISTE 2DL UHT MAITOPOHJA