Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav


Venner - jotta  yhdenkään  lapsen  vatsa  ei  kurnisi

Haluamme tehdä ja tukea hyvää. Siksi Kauppahalli24 on mukana Vennerissä yhteistyökumppanina pakkaamassa ja kuljettamassa ruokakassit apua tarvitseville. 

Venner tarjoaa täysin uudenlaisen, yksinkertaisen ja tehokkaan tavan auttaa suomalaista vähävaraista lapsiperhettä ravitsevan ruoan avulla, suoraan kotiovelle toimitettuna. Vain  parilla klikkauksella voit ostaa terveellisen, kotiovelle toimitettavan ruokakassin ohjeineen sitä tarvitsevalle, ja näin olla mukana voimauttamassa  yhteiskuntamme vähäosaisia.

Yhteiskuntamme voi paremmin kuin ehkä koskaan, mutta hyvinvointi ei jakaudu tasaisesti. Venner uskoo,että ravitseva ruoka kuuluu kaikille.

Voit ostaa Venner-ruokakassin  helposti  ja  nopeasti  vähävaraiselle  lapsiperheelle  alta  löytyvistä  vaihtoehdoista. Ruokakassi sisältää raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään, runsaaseen kasvisateriaan koko perheelle, purkillisen terveyttä edistävää  D-vitamiinia,  kilon  hedelmiä  ja  pullon  oliiviöljyä. Ruokakassi  toimitetaan suoraan vähävaraisen perheen kotiovelle. Yhden ruokakassin hinta on 90 euroa, mutta jo 15 eurolla voit auttaa.

Venner-ruokakassi sisältää monipuoliset raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan jopa 6 hengelle, tehokasta Sana-Sol D-vitamiinia tukemaan immuniteettia, kilon hedelmiä ja pullon ravitsevaa oliiviöljyä. Yhdestä kassista perhe kokkaa jopa 42 ruoka-annosta! Ruokakassi toimitetaan suoraan avustettavan perheen kotiovelle.

Venner löytää avustettavat perheet yhteistyössä pääkaupunkiseudun Hope Ry:n (Hope Ry) kanssa, ja valitut perheet ovat lähtökohtaisesti motivoituneita kokeilemaan uudenlaista kokkailua. Kauppahalli24 pakkaa ja kuljettaa ostokset avustettaville lapsiperheille.

Lue lisää Venneristä: https://venner.fi/

Auta nyt ostamalla Venner ruokakassi apua tarvitsevalle!

Klikkaa alta sinulle sopivan kokoinen ruokakassi ostoskoriisi ja maksa kassalla - ruokakassin saa eniten apua tarvitseva perhe!

.