Toggle Nav

VENNER RUOKAKASSI AUTTAJALLE 1/2

Varastossa
GTIN
6405733000138
45,00 €

Venner 1/2 ruokakassi auttajalle

Ostamalla Venner-ruokakassin tai osan siitä valittu Hope-perhe saa tulevalla viikolla Venner-ruokakassin kotiovelle toimitettuna.

Venner tarjoaa täysin uudenlaisen, yksinkertaisen ja tehokkaan tavan auttaa suomalaista vähävaraista lapsiperhettä ravitsevan ruoan avulla, suoraan kotiovelle toimitettuna. Vain parilla klikkauksella voit ostaa terveellisen, kotiovelle toimitettavan ruokakassin ohjeineen sitä tarvitsevalle, ja näin olla mukana voimauttamassa yhteiskuntamme vähäosaisia!

Venner ruokakassi sisältää raaka-aineet ja reseptit seitsemään kasvisateriaan 4-6 hengelle, purkillisen terveyttä edistävää Sana-Sol D-vitamiinia, kilon hedelmiä ja pullon oliiviöljyä. Ruokakassi toimitetaan suoraan vähävaraisen perheen kotiovelle.

Yhden ruokakassin hinta on 90 euroa, mutta jo 15 eurolla voit auttaa. Venner-ruokakassin raaka-aineiden hinta sisältää kaikki kustannukset, myös kotiinkuljetuksen, ja on avustettaville perheille täysin ilmainen. Yhden viikon Venner-ruoka-apukassista autettava perhe kokkaa jopa 42 ravitsevaa annosta, jolloin yhden annoksen hinnaksi jää 2,14€ sisältäen välipalahedelmät, D-vitamiinin, sekä oliivöljyn.

Ruokakassi sisältää raaka-aineet seuraaviin resepteihin:

Ihana kikhernekeitto

Pehmeä linssibolognese

Värikäs kasvissosekeitto

Itse tehdyt porkkanaletut

Kvinoa-parsakaalisalaattit

Kesäkurpitsarisotto pavuilla

Vegekaalilaatikko

 

Avustettavat perheet löydämme yhteistyössä pääkaupunkiseudun Hope Ry:n kanssa, ja valitut perheet ovat lähtökohtaisesti motivoituneita kokeilemaan uudenlaista kokkailua.  

Lue lisää Vennerin toiminnasta, ruokakassin sisällöstä, Vennereistä ja mahdollisuuksista auttaa osana Venner-yhteisöä. Auttamalla levität hyvinvointia, osoitat välittämistä ja luot lapsille parempaa huomista.

www.kauppahalli24.fi/venner-kassi

www.venner.fi