Toggle Nav

Voita viikon ruokaostokset kotiovelle! - Arvonta on päättynyt!

Haluaisitko aloittaa uuden vuoden helpommin ja saada viikon ruokaostokset kotiovellesi? Se voi olla nyt mahdollista ihan ilmaiseksi. Arvomme viikolla 2 (6.1.-12.1.2020) joka päivä kaikkien rekisteröityneiden asiakkaidemme kesken viikon ruokaostokset (100€).

Voittajat ilmoitetaan tällä kampanjasivulla, Facebookissa ja lisäksi voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Aloita nyt luomalla asiakastili ja olet mukana päivittäisessä arvonnassa ihan automaattisesti!

EDIT

Maanantain arvonnassa viikon ruokaostokset kotiovelle voitti Carita M. Helsingistä! 

Tiistain arvonnan voittaja on Sanna T. Espoosta!

Keskiviikon arvonnan voittaja on Ville A. Helsingistä!

Torstain arvonnan voittaja on Marianne A-S. Helsingistä!

Perjantain arvonnan voittaja on Sari M., Vantaalta!

Lauantain arvonnan voittaja on Jussi K., Helsingistä!

Sunnuntain arvonnassa viikon ruokaostokset voitti Mervi A., Vantaalta!

Kotiinkuljetus alkaen 0€

Kuljetushinnoittelumme on läpinäkyvä ja voit helposti valita toimitusajaksi sinulle sopivan edullisimman aikaikkunan. Lue lisää ja katso kuljetushinnoittelun taulukko tästä >>

Riippumatta valitsemasi aikaikkunan pituudesta, saat aina toimitusta edeltävänä iltana tekstiviestin, joka tarkentaa toimitusajan 30 minuuttiin!

Toimitamme Uudellamaalla

Toimitamme tällä hetkellä seuraavien kuntien alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Klaukkala, Veikkola, Siuntion keskus, Jokela ja Hyvinkää, sekä Porvoo.

Tarkista postinumerosi sivumme hausta!

Välipäivä takaa tuoreuden

Toimintatapamme perustuu siihen, ettemme varastoi tuoreita tuotteita kaupan hyllyllä tai varastossa. Tuoreet tuotteet saapuvat meille vasta asiakkaan tehtyä tilauksen. Siksi tilauksen ja toimituksen välissä on aina yksi arkipäivä. Näin toimitusvarmuutemme on lähes 100% eikä myymätöntä ruokaa jää pois heitettäväksi.

Lue lisää tuoreustakuusta >> 

Aivan ihana palvelu!

- Maksan mielelläni muutaman euron siitä, että joku ammattilainen on valinnut meille tuoreet tuotteet, pakannut ne huolellisesti ja vielä kuljettaa kotiovelle, pakasteetkin umpijäässä. Näin voin itse keskittyä perheelleni iloa tuottaviin asioihin, järkeilee Soile-Maria Linnemäki ulkoistamisen hyviä puolia, työllistän mielelläni lähialueen ihmisiä. Tämä on aivan loistava palvelu!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista >>

.