Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

 

 

Hanna


Hei!

Me Kauppahalli24:ssä haluamme tehdä arjestasi vaivattomampaa.

Viisihenkisen perheen äitinä tiedän, että aikataulujen sovittaminen on välillä haastavaa. Ruokaostosten tilaaminen netistä kotiin toimitettuna antaa arki-iltoihin mukavasti lisätunteja. Palvelumme on lapsiperheiden lisäksi loistava myös pienyrityksille, vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja tietysti myös kaikille omaa vapaa-aikaa arvostaville.

Kauppahalli24:stä saat tuoreinta mahdollista ruokaa. Tuoreuden lisäksi pientuottajien tuotteet, henkilökohtainen asiakaspalvelu, ekologinen toimintamallimme ja tietysti vaivattomuus ovat verkkoruokakauppamme valtteja, joiden ansiosta tyytyväinen asiakaskuntamme on kasvanut vauhdilla.

Kauppahalli24 on Seulo Palvelut Oy:n kokonaan suomalaisomistuksessa oleva riippumaton verkkoruokakauppa. On ilo työskennellä yrityksessä, jonka arvot ovat linjassa omieni kanssa.

Tervetuloa tutustumaan palveluumme!

 

Hanna-Kaisa Risku

Markkinointi- ja myyntijohtaja

Kauppahalli24
Mistä kaikki alkoi

Ajatus ruokaostosten ja palveluiden tuomisesta kotiin oli muhinut Erkki Timmerbackan mielessä jo vuosikymmenen ajan. Vuonna 2009 Seulo Palvelut Oy aloitti pientuottajien tuotteiden jakelun Espoon alueella.

Lähituotteiden lisäksi valikoimiin tuli pian myös peruselintarvikkeet ja alue laajeni koko pääkaupunkiseudun kattavaksi. Toiminta pääsi kunnolla vauhtiin kun marraskuussa 2012 avattiin Kauppahalli24-verkkoruokakauppa.

 

 

 

Luonnollisesti tuorein

Sloganimme mukaan Kauppahalli24 on luonnollisesti tuorein. Se tarkoittaa, että ruokaa ei varastoida eikä säilötä kaupan hyllyillä, vaan tuotteet hankitaan tuottajilta, tavarantoimittajilta ja tukuista vasta Sinun tilauksesi perusteella.

Näin toimimalla myymätöntä ruokaakaan ei jää pois heitettäväksi.

 

 

Toimintamalli takaa tuoreuden

Tilatut tuotteet saapuvat juuri ennen toimitusta keräilyterminaaliimme, jossa ne pakataan aamupäivän aikana valmiiksi asiakastoimituksia varten.  Tuoreimmat leivät ehditään saada leipomosta vain hiukan ennen ensimmäisten toimitusten lähtöä.

Tuotteet toimitetaan iltapäivän ja illan aikana perille. Näin varmistetaan tuoreus ja laatu.

 

 

Tuotevalikoima toiveiden mukaan

Nettikaupastamme löydät runsaan valikoiman vaihtoehtoja, joista valita omat suosikki tuotteet. Päivitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti, myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Teemme yhteistyötä monien pientuottajien kanssa, meille on tärkeää olla linkkinä tuottajien ja asiakkaiden välissä. Meiltä löydät mm Reinin lihaa, Keravan Kalatalon kalaa, Uudenmaan Herkun leipää ja paljon muuta.

 

 

Edulliset hinnat

Kauppahalli24:ssä tuotteiden hinnat ovat yhtä edulliset kuin perinteisessäkin kaupassa.

Vaikka olemmekin pieni ja yksityinen, pystymme tarjoamaa tuotteet edulliseen hintaan, koska kulurakentemme ansiosta meille riittää itselle vähempi. Meidän ei tarvitse kattaa liiketilojen ja myymälähenkilökunnan kustannuksia. Näin saat tuotteesi aina edullisesti ja vaivatta.

Perhe

 

 

 

Tuotteet pakataan ja kuljetetaan huolellisesti

Ostokset toimitetaan kylmäautoilla suoraan keräilyterminaalistamme kotiovellesi. Näin kylmäketju ei pääse katkeamaan toimituksen aikana, vaan saat tuotteet aina tuoreina ja laadukkaina.

Muovipussi

 

 

Toimitamme kotiovellesi

Kuljettajamme kantavat ostoksesi perille asti. Voit valita toimituspäivän ja kellonajan kahden tunnin aikaikkunoista sinulle sopivaksi.

Ekologisesta, tuoreuteen perustuvasta toimintamallistamme johtuen nopein toimitusaikamme on tilaushetkestä ylihuomiselle.

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Tyytyväinen asiakas on toimintamme lähtökohta.

Voit ottaa meihin yhteyttää chätillä, sähköpostilla tai puhelimella, autamme mielellämme!